Sistemi opsional satelitor dhe panelet diellore

Që energjia dhe argëtimi të sigurohet

Me sistemin opsional të panelit diellor  pushimet larg nga gjithçka janë edhe më argëtuese. Sepse falë furnizimit autonom me energji elektrike, p.sh. për një televizor, nuk mund të ketë mërzitje.

Paneli diellor opsional në kabinën e automjetit (pa ilustrim)

Grand California 600 ka një sistem 104 vat në pjesën e pasme të kabinës, ndërsa Grand California 680 ka një sistem 174 vat të montuar në mes të kabinës. Të dy panelet ushqejnë baterinë e dytë dhe, në varësi të rrezatimit diellor, ndihmojnë për të qenë autonomë për një kohë më të gjatë.

Sistemi opsional satelitor nga Kathrein për sinjal televiziv (pa ilustrim)

Antena satelitore drejtohet automatikisht dhe mund të tërhiqet dhe zgjatet automatikisht. Sistemi është miratuar për shpejtësi deri në 130 km/h1.1.

1 Pas hapjes së sistemit satelitor, lartësia e automjetit rritet në 3,09 m për Grand California 600 dhe në 2,97 m për Grand California 680.

Ky automjet nuk ofrohet ende për shitje në Austri. Nuk ka ende raport testimi të harmonizuar apo vlerash zyrtare të konsumit. Në këtë faqe përshkruhen pajisjet e modeleve. Zakonisht nuk përmendet nëse pajisjet përkatëse janë standarde apo opsionale me pagesë shtesë. Për informacion më të detajuar mbi shtrirjen e saktë të pajisjeve të automjetit (pajisje standarde/pajisje shtesë) ose në lidhje me kufizimet e kombinimit, ju lutemi, kontaktoni shitësin e autorizuar të Volkswagen Automjete Komerciale ose përdorni konfiguruesin tonë për Volkswagen Automjete Komerciale. Automjetet e paraqitura në këtë prezantim mund të ndryshojnë në disa detaje nga programi faktik i porosive në Austri. Në disa raste, ka pajisje të veçanta që vijnë me çmim shtesë.

Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyll
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbylle menunë

Grand California

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team