Sistemet ­ e sigurisë

Në serinë drejtoni të sigurt

Furgoni Crafter ka karakteristika të gjera sigurie.

Frenimi kundër përplasjes së shumëfishtë1

Fillon procesin e frenimit pas një përplasjeje. Në rastin ideal, do të shmangë përplasjet pasuese. Pas një vonese të shkurtër, automjeti ngadalësohet menjëherë deri në 10 km/h, ndërkohë që drejtuesi mund ta rifitojë kontrollin e automjetit në çdo kohë.

Programi i stabilizimit elektronik1

Parandalon kthimin e pa plotë ose kthimin e tepërt duke frenuar në mënyrë selektive në secilën rrotë.

Sistemi anti-rrëshqitje (ASR)1

Ndalon rrëshqitjen e gomave.

Sistemi i frenimit antibllokues (ABS)1

Parandalon bllokimin e rrotave. Kështu ruhet aftësia drejtuese.

Bllokuesi elektronik i diferencialit (EDS)

Shpërndan forcën lëvizëse tek rrotat pa rrëshqitje.

Paralajmërimi i rripit të sigurisë

Sinjalizon vizualisht drejtuesin e automjetit për vendosjen e rripit mbas ndezjes së motorit dhe akustikisht mbas fillimit të udhëtimit. 

Airbag-u i shoferit

Vjen si pajisje standarde e ofron mbrojtjen më të mirë të mundshme në rast përplasjeje ballore. Sipas kërkesës, mund të porosisni edhe jastëk ajri anësor.

1 Brenda kufijve të sistemit

Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyll
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbylle menunë

Furgoni
Crafter:

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team