Hapësira e ngarkesës

Gati për ngarkim

E përdorni hapësirën e ngarkesës si punishte të lëvizshme? Furgoni Crafter është prodhuar për këtë. Tek e fundit, është i vetmi automjet në klasin e tij në të cilin përgatitjet anësore të karrocerisë për instalime raftesh janë pajisje standard. Nëse dëshironi, mund të vendosni mes zgjidhjeve të tjera të zgjuara të ngarkimit.

  • Dyshemeja prej druri1
  • Dyshemeja universale1
  • Mur ndarës pa dritare
  • Mur ndarës me dritare dhe rrjetë mbrojtëse
  • Veshja anësore prej panelesh plastike në gjysmë lartësi
  • Paneli anësor i lartësisë të tavanit është prej kompensate.
  • Ndriçimi i hapësirës së ngarkimit me LED
  • Dyert e pasme me hapje anësore

Dyshemeja prej druri (pa ilustrim)1

Ngarkesa juaj qëndron në mënyrë optimale në dyshemenë prej druri ahu me trashësi 10 mm1 .

Dyshemeja universale1

Dyshemeja universale1 prej druri është ideale nëse dëshironi të instaloni njësi raftesh dhe sisteme dollapësh të prodhuesve të ndryshëm. Përshtatës specialë mundësojnë montim të lehtë të dollapëve në prerjet e shtresës së dyshemesë. Krahas kësaj, shinat e fiksimit janë gjithashtu të disponueshme në drejtim gjatësor dhe transversal.

Mur ndarës pa dritare

 Muri ndarës sipas DIN 75410-3 është plotësisht i mbyllur. Një raft mbi kabinën e drejtuesit është opsional për pjesën e sipërme të tavanit. Pajisje standarde për variantin me çati super të lartë.

Mur ndarës me dritare dhe rrjetë mbrojtëse

Muri i ndarjes me rrjetë mbrojtëse dhe panel është i disponueshëm në dy variante: si panel ndarës i mbyllur ose dritare rrëshqitëse fleksible. Në të dyja rastet, paneli është i përkulur. Kjo do të thotë se nuk ka pasqyrime në fushëpamjen e shoferit. Rrjeta mbron xhamin, drejtuesin dhe pasagjerin, për shembull, gjatë frenimit të papritur.

Veshja anësore prej panelesh plastike në gjysmë lartësi

Tejet e fortë është veshja e zonës së ngarkesës me panele plastike në gjysmë lartësie. Ato janë të montuara nga dyshemeja deri te parmaku e pastrohen shumë lehtë.

Paneli anësor deri në tavan është prej kompensate

Për të mbrojtur muret anësore, panelet e kompensatës me lartësi deri në tavan kanë një trashësi prej 5 mm dhe janë tepër rezistente ndaj goditjeve dhe me jetëgjatësi.

Ndriçimi i hapësirës së ngarkimit me LED

Katër drita LED ndriçojnë me shkëlqim dhe në mënyrë uniforme hapësirën e ngarkesës.

Dyert e pasme me hapje anësore

Të dyja dyert me lartësi deri në tavan ofrojnë një kënd hapjeje prej 180°. Sipas dëshirës, këndi mund të zgjerohet deri në 270°.

1 Mund t'ju shoqërojë në kohë të zgjatura shpërndarjeje.

Të gjitha çmimet janë udhëzuese, jo detyruese e të pa negociueshme që përfshijnë 18% TVSH dhe të gjitha taksat e aplikueshme në Republikën e Kosovës. Për të lehtësuar leximin e teksteve, kemi zgjedhur formën mashkullore ose femërore të fjalëve personale. Kjo në asnjë mënyrë nuk nënkupton diskriminim me bazë gjinie. Faleminderit për mirëkuptimin.

Mbyll
Kjo faqe përdor cookie për përvojën më të mirë të mundshme të përdoruesit. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni që cookies do të ruhen në pajisjen tuaj.
Pranoni dhe vazhdoni
Menu
Mbylle menunë

Furgoni
Crafter:

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team