TSI-Motorë

TSI-motori i benzinës.

Injektimi i direkt dhe mbushja turbo e bëjnë motorin TSI 2,0l me 150 kW/204 КС dhe ndërrues marshesh 7-nivelesh me friksion të dyfishtë më ekonomik dhe më të fuqishëm në krahasim me motorët e tjerë të benzinës. Sipas dëshirës mund të përdoret dhe me fuqinë motorike në katër rrota 4MOTION ose të kombinohet me ndërrues manual të marsheve

* Nuk është disponibël për modelin Multivan Startline.

Madje dhe furnizimi me
karburant përbën kënaqësi.

Objektivin tuaj e dini vetëm Ju. Ndërsa, objektivin donë do t'ua zbulojmë me kënaqësi:
krijimi i motorëve që u nevojitet më pak karburant, të cilët shkaktojnë më
pak gazra shkarkues dhe më pak ndotje në mjedis