Crafter - I krijuar për detyrat më të vështira.

Është në dispozicion me tre kategori peshe, me mundësi të ndryshme për rritjen dhe
pakësimin e peshës maksimale të lejuar, tre distanca mes boshteve, midis boshteve
dhe në variante të ndryshme: si furgon, kamionetë dhe shasi.