Transporter dhe Multivan BlueMotion i ri

2014-10-22
  • Transporteri i ri BlueMotion konsumon vetëm 5.8 litra/100km
  • Multivani i ri Bluemotion MPV konsumon vetëm 6.0 litra/100km

Hannover, 28.02.2014 - Transporteri dhe Multivani nuk janë vetëm më të suksesshmit në segmentin e tyre, ata gjithashtu janë edhe më ekonomikët në treg.

Multivani i ri BlueMotion konsumon vetëm 6.0 litra për 100 kilometra dhe Transporteri i ri BlueMotion konsumon 5.8 litra për 100 kilometra.

Asnjë kompani përveç Volkswagen, nuk ofron vetura të këtij segmenti që shpenzojnë më pak karburant. 

 

 

 

Informoni miqët tuaj në rrjetet sociale: