Premiera botërore e VW TRISTAR

2014-10-20
  • Koncept veturë kombinon karakteristikat e serive aktuale të modeleve T, duke ofruar vizion për brezat e ardhshëm.
  • Monitor 20-inçësh, sistem për video-konferenca dhe aparat për espresso.

Hannover, 22 shtator 2014 - Multifunksional si një thikë e ushtrisë së Zvicrës. Variabil, i sigurt dhe i gjithanshëm; me rastin e 30 vjetorit e koncept veturës së parë Syncro, Volksëagen Commercial Vehicles prezanton TRISTAR, një shembull të paprecedentë të kombinimit të të gjitha karakteristikave të mira nga T modelet të serive aktuale. Aftësia e tij për rrugët ekstreme, e kombinuar me një transport fleksibël dhe hapësirë të madhe të bagazhit, e bën TRISTAR një shërbyes perfekt.

Të dhënat kryesore:

Emri:

Volksëagen TRISTAR

 

Karakteri:
Transporteri i së ardhmes, i gjithanshëm për specialistes.
Më i miri për biznesin tuaj - çfarëdo qoftë ai.

Dimensionet:
Gjatësia: 4.788 mm; gjerësia 2.320 mm; lartësia 2.066 mm;

Sistemi i ngasjes:
Sistem 4Motion, tërheqje me të gjitha rrotat, mbyllje mekanike e diferencialit të boshtit të pasmë, Disqe alumini "Rocadura" 245/70 R17.

 

Motori/Fuqia/Ndërruesi i shpejtësive:

2.0l TDI 150 kW, 450 Nm

150 kW në 4000 1/min

450 Nm në 1400 1/min

7 shpejtësi DSG

Shpejtësia maksimale: 185 km/h

0-80 km/h për 6.7 sekonda

0-100 km/h për 10.0 sekonda

 

Informoni miqët tuaj në rrjetet sociale: